Skip to main content
Jouw Boekhouder

Zorgeloze boekhouding
en administratie

Administratie voor ZZPers en MBK

Wat is jouw idee over het voeren van een boekhouding. Als je als ondernemer je eigen boekhouding kun je die niet in rekening brengen. Verloren uren of geen omzet of het kost je jouw vrije tijd. Uitbesteden zou dan een (volgende) stap zijn.

Compleet ontzorgen of alleen maar meekijken. Jouwboekhouder doet het. Nog een voordeel van (administratieve) ondersteuning. Jouwboekhouder houdt je op de hoogte van de nieuwste belasting ontwikkelingen. Ben je net gestart of wil je starten. Starters krijgen een speciaal tarief.

BTW aangiftes
Boekhouding doe je om inzicht te houden in het reilen en zeilen van je onderneming. Maar ook om periodiek de omzetbelastingaangifte te verzorgen. Jouwboekhouder kan jou ontzorgen. Jouwboekhouder werkt met een pakket waarmee met één druk op knop de aangifte wordt aangeleverd bij de belastingdienst en jij in je mailbox een bericht krijgt met het over te maken bedrag. Vanaf 2020 zijn er nieuwe richtlijnen.
Inkomsten belasting
Waar moet je opletten? Wat heeft de overheid dit jaar weer veranderd? Is er nog ergens voordeel voor me te halen? Zaken die, van student tot ondernemer, elk jaar vragen oproepen. Jouwboekhouder is op de hoogte van de meest recente wijzigingen en kan jou ondersteunen in dit vraagstuk. Wist je dat je tot 5 jaar terug kan corrigeren?

Ik ben Marc
Jouw Boekhouder

Opgegroeid in Het Gooi en sinds 2016 actief in het Westland. Na allerlei opleidingen (HAVO - MAVO - MTS - HAVO) op de MEAO (richting Bedrijfsadministratie) terechtgekomen waar ik eindelijk mijn draai vond. Daarna aan de slag om het in praktijk te brengen. Maar ook meteen vervolgopleidingen doen om meer kennis te vergaren (MBA-OB-VPB-IFRS). En dat is niet meer gestopt. Door de jarenlange bedrijfservaring en de geregeld terugkomende vragen over vertrouwelijke fiscale en administratieve kwesties uit mijn omgeving is jouwboekhouder.nl ontstaan. Wat voor mij vanzelfsprekend is blijkt dat voor een ander niet altijd zo te zijn. Dus waarom deze adviezen en ondersteuning niet breder aanbieden dan alleen aan mijn directe omgeving?

  • Mijn hele leven heb ik al passie voor cijfers (zo ook met numerologie)
  • Mijn interesses en vrijetijdsbesteding doe onder andere in de natuur en met lezen over geschiedenis.

  • Kajakker, fietser en motorrijder.

Hoe werken we samen?


Om elkaar beter te leren kennen wil ik graag met je in gesprek. Dan leren we elkaar kennen en kunnen we tijdens het gesprek in kaart brengen wat er is en wat er nodig is. We bepalen samen de werkzaamheden die jij doet en die ik ga doen. Aan de hand van die analyse bepaal ik de te verwachten kosten. En als de klik er is gaan we de samenwerking aan. Dit eerste gesprek kost je uiteraard niets.

Veel gestelde vragen

Waarom heb ik een boekhouder nodig?
Uiteraard kun je veel als ondernemer veel zelf doen. Maar een goede boekhouder zorgt ervoor dat de aangiften op tijd gedaan worden, geeft je inzicht in je resultaten zoals jij het graag wil zien, houdt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied maar bovenal levert het tijd op.
Kun je ook alleen mijn IB doen?
Ja, Jouwboekhouder.nl kan ook alleen jouw inkomstenbelasting aangifte doen. Hij kan zelfs alleen met je meekijken als jij alles al klaar hebt staan.
Wordt de administratie van mijn partner ook gedaan?
Als jullie gezamenlijk IB aangifte doen kan die van jouw partner ook meteen gedaan worden.
Wat zijn je tarieven?
Het eerste gesprek is gratis. Na deze intake krijg je van mij de prijs door van de eerste werkzaamheden (de zogenaamde opstartkosten). Denk hierbij aan inrichting van de boekhouding en AVG gerelateerde zake. Ook bespreken we de te verwachten maandelijkse kosten. Als je een startende ondernemer bent hou ik extra rekening met mijn uren. We stemmen alles vooraf duidelijk af.