Skip to main content

Schrijf je in voor het webinar van 15 december

Ben jij die startende ondernemer? Twijfel je omdat er zoveel op je af komt? De Belastingdienst. Leuker kunnen ze het niet maken maar ze willen jou als ondernemer wel zo goed mogelijk voorlichten.

Dus! Blijf je belastingen de baas. Het webinar voor starters helpt je op weg. Meld je aan op https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/startende-ondernemer/startende-ondernemer

Geweldig dat de Belastingdienst jou als startende ondernemer zo goed mogelijk voorlicht. Je kan tegenwoordig ook echt wel wat vinden op hun website. Het is gelukkig al veel laagdrempeliger gemaakt dan het vroeger was. Het Belastingjargon spatte vroeger van het scherm. Die tijden zijn voorbij het is nu zoveel eenvoudiger te lezen.

Ik als jouwboekhouder adviseer daarom ook zo'n webinar te volgen. En mocht je het na het webinar nog vragen hebben of jouw boekhouding willen inrichten schroom dan niet een boekhouder in de arm te nemen. Je kan er voor kiezen om die om de hoek te nemen maar digitaal werkt tegenwoordig bijna nog eenvoudiger.

Ik ben 2 klikken weg. Neem gerust contact op ik reageer binnen 24 uur om jou verder te helpen!